logo Facebook

U bent op zoek naar de ziekte: Burn-out

Donderdag 27 December 2018

Vaarwel 2018. Welkom 2019! Nieuwjaar is de periode van de goede voornemens. Bijvoorbeeld een beetje afvallen, weer gaan sporten, stoppen met roken, … Stuk voor stuk verlangens die vaak niet geconcretiseerd worden. De reden? Een gebrek aan methode. Ontdek 5 tips om uw gewoonten te verandere.


Vrijdag 11 Mei 2018

Eindelijk! Elke patiënt zal via het portaal Mijngezondheid toegang hebben tot persoonlijke medische en administratieve informatie. Dat is wat de Minister van Volksgezondheid heeft aangekondigd. Momenteel vindt de burger op Mijngezondheid een samenvatting van zijn dossier bij de huisarts en gegevens afkomstig van ziekenhuizen.


Vrijdag 02 Februari 2018

Een enquête van het sociaal Secretariaat van Securex heeft aangetoond dat het risico op Burn out bij werkers gestegen is van 10% in 2014 tot 17% in 2017. Eveneens, zijn veertig jaar oude werknemers die fulltime in dienst zijn het meest blootgesteld...


Woensdag 24 Januari 2018

U bent zeer betrokken bij uw werk, zonder herkenning of echte financiële beloning ? U bent overwerkt ? U slaapt niet goed ? U wordt snel boos ? Om te weten of u een verhoogd risico van burn-out hebt, kijk naar deze video


Donderdag 11 Januari 2018

Meer dan 83000 belgen hebben elk jaar een burn-out.Deze ziekte treft veel mensen ; verplegend personeel, leraren, handelaren, boeren, bedrijfsleiders, en bijzonder mensen die bij hun job sterk betrokken zijn.